Je bekijkt de reis...

Danao,
Filipijnen
a
A
17 februari 2014 14:18 | Door: Laura jaargenoot!
Ha esmeetje!
Wat maak je toch weer awesome dingen mee
17 februari 2014 14:29 | Door: laura jaargenoot
Ha esmeetje.
Zo te dien is alleen zin 1 gepost van mijn reactie dus hier komt poging 2!
Even over die walvishaaien, ik ben zoo jaloers:0
In Ausrtalie wou ik dat heel graag maar het is er niet van gekomen. Het lijkt me echt fantastisch tussen die beesten te zwemmen. Was je niet bang dat zon gigant je met zn staart zou slaan ofzo? Dan heb je ook wel het een en ander gebroken;) Of werd het afgeraden om te dichtbij te komen?
Mooie foto's ook! Pas je op dat ze je niet stiekem voor hun eigen wet trouwen en je niet meer thuis komt met je 2 nieuwe mannen:P haha wel grappig dat het daar zo uitbundig wordt gevierd!
Veel plezier nogje laatste week! Gaat Inge daarna ook mee naar Cambodja?
liefs kusjes xxxxx lauwie
17 februari 2014 19:12 | Door: Aletta
Hai Esmee,
leuk weer een verhaal te lezen van je. Mooie foto's van oa het onderwater leven. !!! Is mooi hé ,onderwater. Had je een onderwatercamera bij je, ? is vaak moeilijk foto's temaken onderwater , beestjes blijven meestal niet echt stil staan. Wat een nieuws, je hebt ondertussen een heel harem om je heen. verzamelt . Alléén niet zo netjes om stiekem te trouwen zonder je familie. Ik had best ticket Filipijnen willen regelen ,hoor. ;-)
Nog fijne laatste week en goeie reis naar Cambodja !!!!
18 februari 2014 14:53 | Door: Thea
Lieve Esmee,
Wat een prachtig verhaal weer.
Wat doe je mooie ervaringen op, waar wij van kunnen meegenieten.
Maak er nog wat leuks van vrijdag en een voorspoedige voortzetting van je trip.
Ik hoop dat je ook in Cambodja en Thailand gelegenheid hebt ons met je verhalen "bij te praten' en er nog veel indrukwekkende en onvergetelijk mooie belevenissen volgen.
liefs xxxx Thea
18 februari 2014 16:34 | Door: Esmee
Onze gids had en onderwatercamera mee. Helaas overleeft mijn eigen camera het water niet denk ik ;)
We moesten ook 4 m bij de walvishaaien vandaan blijven eigenlijk. Aanraken was ook verboden, maar uiteindelijk ben ik wel op 10 cm afstand geweest.
Haha sorry Aletta, we wilden graag in zeer besloten kring trouwen. Mocht er onderweg nog een derde huwelijk plaatsvinden, dan ben je de eerste die het hoort! ;)
X Esmee
20 februari 2014 12:55 | Door: klaske
Lieve esmee!
Wowie wat weer een mega leuke ervaringen heb je op gedaan! Het is een groots avontuur! Geniet maar fijn van je laatste dagen in de Filipijnen. Ik blijf van jouw verhalen op waarbenjij.nu genieten! Ik heb net met Leonie tickets naar Vietnam voor deze zomer geboekt. We gaan zesenhalve week, dus hebben misschien ook nog tijd om naar Cambodja te gaan! Ben dus erg benieuwd hoe je dit land gaat vinden! Xxxx
20 februari 2014 21:52 | Door: Dennis
Hee Esmee,
Ik ben zo jaloers! Ik wil ook met walvishaaien zwemmen:)
Heel veel plezier de volgende weken!
Xx Dennis